Молоковідсмоктувач та грудне вигодовування!

Кожна жінка, з появою немовлята, отримує безліч запитань та переживань. Кожна мама прагне як найдовше годувати свого малюка груддю.

     Більшість жінок, при правильно організованому годуванні, не мають жодних проблем з прибуттям молока, відповідно їм, ніякого зціджування не потрібно. Але є мамусі, які просто не обходяться без даної процедуриПричин зціджування грудного молока є дуже багато, і кожна з них індивідуальна, все це залежить від  особливостей організму кожної окремої мамочки.

Нерідко, потреба використання молоковідсмоктувача, викликає паніку та занепокоєння у молодих мамусь. Насправді ж нічого страшного та складного тут немає.
В теперішній час, молоковідсмоктувачів є безліч, з різними особливостями і характеристиками, але перевага віддаєтьсяелектричним молоковідсмоктувачам.
Використання електричного молоковідсмоктувача, не вимагає від жінки, якихось окремих зусиль! Головне, дотримуватись правил його застосування, не порушувати інструкцій.
Для того, щоб процедура зціджування молока була ефективною, швидкою та корисною, достатньо дотримуватись декілька порад, а саме:
намагайтесь  зціджувати молоко в один і той самий час;
температура в приміщенні має бути комфортною для зціджування, це дуже важливо,для правильного відтоку молока;
масуйте груди перед зціджуванням;
Не все так страшно і панічно! Наука не стоїть на місці! Просто потрібно мати добрий настрій, спокій, трохи попрактикуватись, знайти свій графік , і все у Вас буде добре!

Переглядів: (480)